92 yaşındaki blog yazarı elveda dedi

İngiltere’de yaşayan 92 yaşındaki George White, eşini kaybettikten sonra üzüntüsünü aşabilmek için açtığı blog sayfasıyla sadece bir haftada yüzlerce takipçiye ulaştı.

Haberler 01.01.2013 - 11:52

İngiliz George White, hayat arkadaşını kaybetmenin üzüntüsüyle baş edebilmek için açtığı blog sayfasıyla dünyanın dört bir yanındaki yüzlerce internet kullanıcısını duygulandırdı. White, dün blog sayfasında yaptığı açıklamada, sadece bir hafta önce açtığı sayfaya gelen sayısız yorumla ilgilenemeyeceği için yazılarına devam etmeyeceğini belirtti ve destek için duyduğu minetteralığı belirtti.

White, 67 yıl beraber yaşadığı eşi Mima’yı kaybetmesinin ardından blog sayfasındaki ilk yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bir ay önce sevgili eşim Mima’yı kaybettim. 67 yıl süren mutlu bir evliliğin ardından, yaşadığım kayıpla yüzleşmekte zorlanıyorum. İsviçre’de yaşayan torunum, beni birkaç haftalığına misafir edecek. En azından bir süreliğine acılarımı unutmayı ve İsviçre’nin güzel doğasının keyfini çıkarmak istiyorum. Bir hafta önce ilk pasaportumu aldım ve birkaç güzel gün geçirmek istiyorum...”

Yılbaşı arefesinde ise son yazısını giren White, yazılarına gelen yüzlerce yorum için teşekkür etti ve sayfasını kapatacağını belirtti. Torunu Booby’nin ailesiyle hayatında ilk kez Mima olmadan yılbaşı yemeğine katılacağını belirten White, “Aldığım cevaplar ve destek için ne kadar teşekkür etsem az. Ancak böyle bir dönemde herkese cevap veremeyeceğim. Tatilimi en iyi şekilde geçirmek istiyorum” dedi.

Bir hafta içinde sayfasına 200’den fazla yorum gelen White, Twitter’da ise 150, Facebook’ta da 110 üyeye ulaşma başarısını gösterdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız