Adele çocuğunun babasıyla evleniyor

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, üç yaşındaki oğlu Angelo’nun babası Simon Konecki ile evlenmeye karar verdi.

Haberler 31.10.2016 - 18:04

Albüm satış rekoru kıran ve bu satıştan 90 milyon sterlin kazanç elde eden 28 yaşındaki şarkıcı, yardım derneği yöneticisi olan Konecki ile beş yıldır birlikte.  

Çiftin bir arkadaşı, “Bu adımı atmak için doğru zamanın bu olduğunu düşündüler. Büyük bir kutlama yapmayacaklar ve Adele’i hiçbir zaman parmağında kocaman bir pırlantayla görmeyeceksiniz” dedi.

Çiftin evlilik kararından dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen arkadaşları, 10 aydır turnede olan Adele’in turne bitiminde bir süre evde ailesiyle zaman geçireceğini söyledi.

Adele, turne için sürekli farklı yerlerdeyken, nişanlısı Konecki de Drop4Drop adlı yardım derneği için çok fazla seyahat edince çiftin ayrıldıkları söylentileri ortaya çıkmıştı. Ancak çift, evlilik kararını duyurarak bu iddiaları yalanlamış oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız