Aleyna Tilki, Jared Leto'nun Morbius prömiyerinde

Aleyna Tilki, Jared Leto'nun yeni filmi Morbius'un Londra prömiyerine katıldı. Beraber poz veren ikilinin videosunu Leto, kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberler ntv.com.tr 25.03.2022 - 17:27 Son Güncelleme : 25.03.2022 - 17:31

Yeni Marvel filmi Morbius'un başrol oyuncusu Jared Leto, filmin Londra'da düzenlenen prömiyerine katıldı. Prömiyere giden genç şarkıcı Aleyna Tilki, Leto ile kırmızı halıda poz verdi.

Oyuncuyla kırmızı halıda fotoğraf çekilirken görülen Tilki, sosyal medya hesabından o anların videosunu paylaştı. Kırmızı halıda beyaz bir büstiyer ve düşük bel bir kot pantolon tercih eden Tilki, paylaştığı video ile büyük ses getirdi.

Kırmızı halıda hayranlarıyla poz veren 50 yaşındaki oyuncu, Aleyna Tilki'nin kendisiyle paylaştığı hikaye formatındaki videoyu kendi hesabından da paylaştı.

Prömiyerde mürdüm rengi Gucci bir takım tercih eden oyuncu, göz makyajıyla kendine has tarzını yine yansıtmayı başardı.
Aleyna Tilki, beyaz büstiyeri ve düşük bel pantolonu ile Morbius Londra prömiyerinde
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız