'Allah da kendine 'biz' diyor'

Okan Bayülgen'in programına konuk olan Nihat Doğan yine ilginç açıklamalar yaptı.

Haberler 25.11.2011 - 09:51

Okan Bayülgen'in, TV8'deki 'Kral Çıplak' adlı programının konukları son günlerin iki popüler ismi Nihat Doğan ve Doğuş oldu.

Programa önce Nihat Doğan çıktı. Doğan, bir izleyicinin "Niye kendinizden 'biz' diye bahsediyorsunuz?" sorusuna "Allah da kendinden 'biz' diye bahsediyor" diye cevap verdi.

'SIFIR BİRDEN BÜYÜK OLABİLİR Mİ?'
Kendini eleştirenlere "Davulun gürültüsü içinin boşluğundandır. Sevgili Okan sıfır birden büyük olabilir mi?" diyen Doğan, Twitter'daki hesabından ilk tweetini de programda attı.

Lucescu'nun Galatasaray'ın başındayken söylediği "Atlar istedi diye köpekler ölmez" adlı Rumen atasözünü yazan Doğan'ın ikinci tweeti de şu oldu: "Konuşan bir çoban susan bir alimden çok daha hayırlıdır, ahlaklıdır"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız