Angelina Jolie vaftiz annesiyle

Annesini kanser hastalığı sonucu kaybeden Angelina Jolie, annesinin yerine koyduğu vaftiz annesiyle iş gezisi esnasında Paris’te görüntülendi.

Haberler ntv.com.tr 12.07.2019 - 17:24

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, kendisi gibi oyuncu olan vaftiz annesi Jacqueline Bisset ile Paris’te bir iş gezisine çıktı.

Marka yüzü olduğu Guerlain'ın yeni reklam kampanyasının çekimleri için Paris'te bulunan 44 yaşındaki Jolie, nadiren birlikte fotoğraf verdiği 74 yaşındaki vaftiz annesiyle görüntülendi.

Jolie’nin yedi yıl yumurtalık kanseriyle mücadele ettikten sonra, 2007 yılında 56 yaşındayken hayatını kaybeden annesinden sonra vaftiz annesiyle daha yakınlaştığı biliniyor.

İkiliye yakın kaynaklar, Jolie’ye kaybettiği annesini hatırlatan ve kendisine annelik yapan Bisset ile yakın ilişki kurduğunu ve sık sık görüştüğünü söylüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız