Angelina Jolie'ye hırsızlık suçlaması

Angelina Jolie'nin beyazperdedeki ilk yönetmenlik denemesi olan “In The Land Of Blood And Honey” adlı filminin konusunun çalıntı olduğu iddia edildi.

Haberler 05.12.2011 - 09:59

Hırvat gazeteci James J. Braddock, Hollywood yıldızı Angelina Jolie’nin çektiği ve Bosna-Hersek savaşını konu alan filmin kendi kitabından çalıntı olduğunu öne sürüyor.

Habertürk'ün haberine göre; Angelina Jolie’nin yönettiği ilk film olan ve senaryosunu yazdığı “In The Land Of Blood And Honey” filminin adının dahi kendisine ait olduğunu söyleyen Braddock, kendisi tarafından kaleme alınan hikâyenin izni olmadan filme uyarlandığını ve bu nedenle Jolie’yi dava edeceğini söyledi.

36 yaşındaki aktrist, geçen yaz, “Saraybosna’nın Fahri Kalbi” ödülünü almış ve çektiği film nedeniyle dakikalarca ayakta alkışlanmıştı.

Braddock, kitabının 2007 yılında basıldığını ancak 6 çocuk annesi Angelina Jolie’nin filmin senaryosunu kendisinin yazdığını söylediğini ve daha sonra da çektiğini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız