Bayan Obama Vogue’a kapak oldu

Kapak fotoğrafında, mor ve kırmızı rengin karışımı (magenta) ipek bir elbise ile görünen Michelle Obama, “Giyim kuşamı önemsemiyor numarası yapmayacağım ancak bu konuda pratik olmam gerektiğini de biliyorum” dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 11.02.2009 - 12:29

ABD’nin first lady’si Michelle Obama, moda dergisi Vogue’un son sayısının kapak modeli oldu.

Dergide, Michelle Obama ile eşinin yemin töreni öncesinde yapılmış bir de ropörtaj yer alıyor. Derginin editörü, Obama’yı “ulaşılabilir, doğal ve normal” olarak tanımlıyor.

8 sayfalık ropörtajda, Bayan Obama, fırsat buldukça kızlarını okula kendisinin götürmeye çalışacağını, öğretmenlerini ve arkadaşlarının ailelerini tanımak istediğini söylüyor.

Moda konusunda ise Bayan Obama, “Giyim kuşamı önemsemiyor numarası yapmayacağım ancak bu konuda pratik olmam gerektiğini de biliyorum” diyor.

ABD Başkanlarının eşlerinin Vogue’a kapak olmaları bir gelenek halini aldı. Bugüne kadar Bess Truman dışındaki bütün first lady’ler, derginin kapağını süsledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız