Bekarlığa veda ederken ölümden döndüler

ABD’de bekarlığa veda partisi için tekne kiralayan grup denize açıldı. 22 arkadaşın bindiği tekne kayalara çarparak batmaya başlayınca grubun eğlencesi kısa sürdü.

Haberler 14.10.2012 - 13:43

ABD’nin San Fransisco kentinde yaşayan Matthew Rice düğününden bir gün önce erkek arkadaşlarıyla birlikte bekarlığa veda partisi düzenledi.

San Fransisco koyundan denize açılan tekne çok geçmeden kayalıklara çarparak su almaya başladı. Grup sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

ABC televizyonuna konuşan Rice kayalara çarptıktan sonra 12 metre uzunluğundaki teknede iki büyük delik açıldığını söyledi.

Rice sözlerine şöyle devam etti: “Daha denize açılalı 20 dakika olmuştu. İlk biralarımızı yudumluyorduk ki tekne su almaya başladı.”

Partiye gelenlerden Shane O'Niel suyun göğüs hizasına kadar geldiğini söyledi. O’Niel sözlerine şöyle devam etti:

“Bize can yeleği giymemiz söylendi. Tekne dibe batıyordu.”

Teknedeki yolcuların yara almadan kurtarıldığı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız