'Bir günde kapıdan 50 bin kişi girdi'

Noelden önce alışverişini tamamlamak isteyen binlerce kişi Londra sokaklarına akın etti. Mağazaların önünde kuyruğa giren alışveriş severler  son dakika indirimlerinden yararlanmak için saatlerce bekledi.

Haberler 17.12.2012 - 10:31

İngiltere’nin başkenti Londra’da yılbaşı alışverişi çılgınlığı yaşanıyor. Marketler stoklarını iki katına çıkarırken indirime giren mağazalar alışveriş severlerin akınına uğruyor.

Londra’da yılbaşına kadar birçok mağazanın gece yarısına kadar açık olacağını belirten yetkililer İskoçya’da da alışveriş rakamlarının geçen senelere göre arttığını gözlemlediklerini belirtti.

Aberdeen kentindeki alışveriş merkezi Union Square’in Genel Müdürü Ryan Manson haftasonunda aşırı yoğunluk yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Sadece Cuma günü alışveriş merkezine 50 bin kişi geldi. Önümüzdeki haftasonunda rekor sayı bekliyoruz.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız