Burak Kut saldırıdan önce ailesiyle birlikte havaalanındaydı

Burak Kut, terör saldırısından saatler önce Atatürk Havalimanı’nda olayın gerçekleştiği alanda eşi ve kızıyla birlikte bulunduğunu açıklayan bir mesaj yayımladı.

Haberler ntv.com.tr 29.06.2016 - 13:24

Ünlü şarkıcı Burak Kut dün gece Atatürk Havalimanı’ndaki 41 kişinin hayatını kaybettiği, 239 yaralının olduğu saldırıdan saatler önce eşi Cansel Yeni ve kızı Aden ile birlikte havalimanında olduklarını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda öğle saatlerinde eşi ve kızı ile saldırının olduğu alanda bulunduğunu söyleyen Kut, şunları yazdı:

"Dün öğlen saatleri beş yaşındaki kızım ve eşim ile Atatürk Havaalanı Dış Hatlar'da idik. Orada Hak'kın rahmetine kavuşanların ailelerine sabır diliyorum, yaralılara acil şifalar dilerim. Güzel ülkemiz bu hain düşmanlar ile hep başa çıkmıştır!! Allah büyüktür."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız