Burak Sergen ile Işıl Sergen boşandı

Son olarak Çukur dizisinde 'Baykal' karakteriyle ekranlarda boy gösteren Burak Sergen 19 yıllık eşi Işıl Sergen'den tek celsede boşandı.

Haberler 27.04.2018 - 14:06

ÜNLÜ YÖNETMEN DE EŞİNDEN AYRILMIŞTI

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; Burak Sergen, 1999 yılında evlendiği meslektaşı Işıl Sergen’den boşandı. Cansın isimli bir çocukları olan çiftin anlaşmalı olarak sessiz sedasız yollarını ayırdığı belirtildi.

Ancak Burak Sergen ve eşinin son dönemde aralarında yaşanan gerginlikler büyüyünce birbirlerini daha fazla yıpratmamak ve çocukları için de dost kalabilmek için boşanma kararı aldıkları ifade edildi.

Geçen haftalarda “Çukur” dizisinden ayrılan Burak Sergen, şu günlerde Zuhal Olcay ile “Aşk Halleri” isimli tiyatro oyununda seyirci karşısına çıkıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız