Crowe'dan Cem Yılmaz'a: Çatalımı çalıyor çakal

Ünlü oyuncu Russell Crowe, komedyen Cem Yılmaz'la akşam yemeği yedi. “Çatalımı çalıyor çakal” diye yazan Crowe'un son tweeti "Occupy Cem" oldu.

Haberler 14.10.2013 - 09:59

Film çekimleri için İstanbul'da bulunan ünlü oyuncu Russell Crowe gündem yaratmaya devam ediyor.

İstanbul trafiğini salyangoza benzeterek tartışma yaratan Crowe, dün akşam ünlü komedyen Cem Yılmaz ile akşam yemeği yedi.

Gece yarısı "Cem Yılmaz ile yemek yiyorum, çatalımı çalıyor Çakal" yazan Crowe, Cem Yılmaz'ın ismini yanlış yazmasıyla ilgili takipçilerinden uyarı aldı.

İsmi düzeltmek amacıyla "Cem, Jem, Shem... Çatalımı çalıyor" yazan Crowe'a, Cem Yılmaz da mention atarak cevap verdi.

“Hesabı, Russell’ın ödeyeceği belli bir yemekteyiz. Russell iyi biri ve mükemmel bir aktör. Hesabı öde!” yazan Yılmaz'a karşılık Crowe, "Cem Yılmaz iyi birisi. Aynı zamanda komik biri. Bunu ilk bilen ben miyim?” diye yanıt verdi.

Russell Crowe'un son tweet'i ise şöyle oldu: Occupy Cem!!

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız