Cüneyt Arkın yeğenini son yolculuğuna uğurladı

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın, önceki gün vefat eden yeğenini son yolculuğuna uğurladı.

Haberler ntv.com.tr 12.06.2016 - 09:34 Son Güncelleme : 12.06.2016 - 09:47

Arşiv

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Cüneyt Arkın, önceki gün vefat eden senarist yeğeni Nurettin İyişen’i Çeliktepe Camii'nden son yolculuğuna uğurladı. Yaşadığı acı nedeniyle ayakta durmakta güçlük çeken usta oyuncunun oğlu Kaan ve yeğeninin desteğiyle yürümesi dikkat çekti.

Omuriliğindeki zedelenme nedeniyle geçtiğimiz yıl hastaneye yatıp tedavi gören 78 yaşındaki Arkın, halasının oğlunun cenaze töreninde taziyeleri oturduğu yerden kabul etti.

Usta oyuncu cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.

Sinemada dövüş sahneleri deyince akla gelen ilk isim olan ve canlandırdığı “Malkoçoğlu” karakterinden dolayı bu lakapla anılan usta oyuncunun, cenaze töreni esnasında zaman zaman hareket etmekte güçlük çektiği gözlendi.

CNurettin İyişen daha sonra kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız