Dev piton sarhoş adamı yuttu

Hindistan'da 9 metre uzunluğundaki bir piton sarhoş bir adamı yuttu. Çevredeki meraklı kişiler tarafından fotoğraflanan pitonun midesindeki görüntü görenleri şaşırttı.

Haberler 29.11.2013 - 10:01

İlk olarak lordofthedrinks'te yayınlanan yazı sosyal medyada da hızla yayılmaya başladı.

lordofthedrinks'te yazılanlara göre, ülkenin güneybatısındaki Kerala bölgesinde sarhoş bir adam bir marketin önünde uyuyordu. Bu sırada yılan yanına yaklaştı ve zavallı adamı önce boğdu, sonra yedi.

İşte lordofthedrinks'te yayımlanan o yazı:

"Çok içtiğiniz bir gecenin ertesi sabahında kendiniz ilginç yerlerde bulabilirsiniz. Hindistan'da sarhoş bir adam devasa bir piton tarafından keşfedildiğinde, içki dükkanının önünde kendi halinde sızmıştı. O maalesef büyük bir yılanın öğlen yemeği oldu. Bu olay Kerala eyaletinde Attapadi bölgesinde oldu. Oraya gidecekler demek ki tatil planları yaparken, sarhoş olmak için güvenli bir otel odasında olmaya özen göstermeli"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız