Emily Ratajkowski corona virüsü hiçe saydı

Corona virüs nediniyle sosyal medya hesabından uyarılarda bulunan Emily Ratajkowski iş kendine gelince salgını hiçe saydı. 28 yaşındaki model-oyuncu arkadaşlarıyla birlikte yürüyüş yaparken corona virüs tedbirlerini umursamadı.

Haberler 29.04.2020 - 09:10

Dünyada 3 milyon 100 binden fazla kişiyi etkileyen corona virüs için uzmanlar karantina ve sosyal izolasyon çağrısı yapıyor. Dışarı çıkmak zorunda olanların ise maske ve eldiven takması kritik önem taşıyor. Emily Ratajkowski de corona virüsü nedeniyle eşi Sebastian Bear-McClard ile birlikte Los Angeles’taki evlerinde karantina uyguluyor hatta sosyal medya hesabından takipçilerinea uyarılarda bulunuyor.

Ancak 28 yaşındaki model iş kendine gelince uyarıları hiçe saydı. 2 yıl önce New York'ta evlenen ABD’li model ile oyuncu Sebastian Bear-McClard, Los Angeles'ta köpeklerini gezdirirken objektiflere takıldı.

Ratajkowski, geçenlerde evde kaçan köpeğini bulmak için ayakkabısız sokağa fırladı
GRUPTAN KİMSE TEDBİR ALMADI

İkiliye, arkadaşları da eşlik etti. Corona virüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan ABD'de yaşayan gruptan kimsenin tedbir almaması dikkat çekti.

SORULARA YANIT VERMEDİ

Emily Ratajkowski kendisini görüntüleyen paparazzilerin sorularına yanıt vermedi. Ünlü model, gazetecileri tebbesümle karşıladı.

TÜRKİYE'NİN TIBBİ YARDIMI ABD'DE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız