Fernando Muslera ikinci kez baba oldu

Galatasaraylı futbolcu Fernando Muslera'nın ikinci çocuğu bugün dünyaya geldi. Kailash adında bir oğlu olan Uruguaylı kalecinin Tiziana adını verdiği bir kızı oldu.

Haberler ntv.com.tr 16.10.2019 - 15:21

Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera ve eşi Patricia Callero ikinci çocuklarını kucaklarına aldı. Fernando Muselara-Patricia Callero çifti, ikinci çocuklarının adını Tiziana koydu.

Haber, Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesaplarından duyurularak, "İkinci çocukları dünyaya gelen oyuncumuz Fernando Muslera’yla sevgili eşi Patricia Callero'yu tebrik eder, yeni doğan kızları Tiziana'ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" denildi.

33 yaşındaki kaleci de kendi sosyal medya hesabından dört kişilik aile fotoğrafını paylaşarak kızının doğum haberini verdi.

Galatasaray’ın kale bekçisi Fernando Muslera, model sevgilisi Patricia Callero ile Ocak 2016’da Uruguay'da evlendi.

7 Kasım 2017'de çiftin ilk çocukları Kailash dünyaya geldi. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız