FIFA’nın ödül törenini Eva Longoria ve Marco Schreyl sunacak

FIFA, futbolda 2016 yılının en iyilerinin belirleneceği ödül törenini aktris Eva Longoria ile televizyon spikeri Marco Schreyl’in sunacağını açıkladı.

Haberler 03.01.2017 - 16:36 Son Güncelleme : 03.01.2017 - 17:52

FIFA’dan yapılan açıklamada, futbolda 2016 yılının en iyilerinin belirleneceği ve 9 Ocak’ta İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenecek ödül törenini aktris Eva Longoria ile televizyon spikeri Marco Schreyl’in sunacağı bildirildi.

Fransız basketbolcu Tony Parker’ın eski eşi ABD’li aktris Eva Longoria’nın yıldızı “Umutsuz Ev Kadınları” adlı dizisiyle yıldızı parlamıştı.
Eva Longoria

41 yşaındaki Longoria sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu mesajı yazdı: "9 Ocak'ta İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek olan FIFA Futbol Ödülleri'ni sunacağım için heyecanlıyım! Bakalım kim kazanacak."

EVA LONGORIA'NIN PAYLAŞIMI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız