Filiz Akın: İyileşmede bir hızlanma var

Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta hastaneye kaldırılan oyuncu Filiz Akın durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Haberler 29.08.2021 - 09:19

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta hastaneye kaldırılan; Sepsis nedeniyle ateşi 42 dereceye çıkan ve 3 gün yoğun bakımda kalan Akın, sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

78 yaşındaki sanatçı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bende bu sağlık meleklerinin gayretiyle iyileşmede bir hızlanma var. Daha önce bilseymişim keşke bu ekibi. Belki de ateş komasına girmeden daha hızlanırdı tedavi. Gene de şükür" ifadelerini kullandı.

Demir Kadın: Neslican'dan ilk tanıtım

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız