Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone: Kayınvalidem tek kuruş etmez

Formula 1'in milyarder patronu Bernie Ecclestone, kayınvalidesinin gangasterler tarafından kaçırılıp kendisinden fidye istenmesi üzerine dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Haberler ntv.com.tr 08.08.2016 - 15:44 Son Güncelleme : 08.08.2016 - 15:45

Formula 1'in milyarder patronu Bernie Ecclestone, yaklaşık iki hafta önce kaçırılan ve kendisinden fidye istenen kayınvalidesi hakkında esprili açıklamalar yaptı. “Arkadaşlarım bilirler, kayınvalidem için bir peni bile ödemem” dedi.     

Ecclestone'un, 2012'de evlendiği 38 yaşındaki eşi Fabiana Flosi'nin 67 yaşındaki annesi Aparecida Schunk 15 gün önce kaçırılmıştı. Brezilya'nın San Poula eyaletindeki kaçırma olayından sonra gangsterler, yaşlı kadının, Bernie Ecclestone'ın eşi Fabiana Flosi'nin annesi olduğunu fark edince ünlü işadamından önce 28 milyon euro, ardından 40 milyon euro fidye istemiş, ancak polis herhangi bir fidye ödenmesine gerek kalmadan kadını kurtarmayı başarmıştı.

"EŞİMLE GURUR DUYUYORUM"

85 yaşındaki Formula 1 milyarderi, Sunday Times’a verdiği röportajda, eşinin polis operasyonundaki işbirliğiyle gurur duyduğunu söyleyerek, “Fabiana polisle her gece sabahlara kadar çalıştı. İnanılmaz biri” dedi.

Gangasterlere para ödeyip ödemediği sorulan Ecclestone, “Onlara asla para ödeme yanlısı olmadım” diyerek bir de espri yaptı: “Tüm arkadaşlarım bilirler ki kayınvalidem için bir peni bile ödemem.”

KIZI DA KAÇIRILDI

11 milyar liralık servetiyle dünyanın en zenginleri arasında yer alan Bernie Ecclestone'un, kızı Tamara da 2012 yılında kaçırılmıştı. Tamara'yı kaçıran kişi, 1,1 milyon lira fidye istemişti. O dönemde güvenlik güçleri Tamara'yı saldırganların elinden kurtarmıştı.

İlk evliliğinden dede bile olan Formula 1'in patronu daha sonra eski bir model olan Slavica Radic ile 25 yıllık bir evlilik yaşadı. Kendisi kadar ünlü iki kızı oldu. 2009'da boşanan İngiliz işadamı, üçüncü evliliğini pazarlama yöneticisi Brezilyalı Fabiana Flosi ile İsviçre'de yaptı.

Ecclestone'ın ikiz kızları Petra Ecclestone (28) ve Tamara Ecclestone (32)

ÖZEL HAYATI HEP KONUŞULDU

Ecclestone ve Flosi, kayak merkezi Gstaad Köyü'ndeki 23 milyon sterlin değerindeki dağ evinde, yakın arkadaşlarının davetli olduğu bir törenle evlendi.

Tamara Ecclestone, Jay Rutland ile görkemli bir törenle evlendi.

Tamara ve  Bernie Ecclebtone en az babaları kadar zengin eşler bulup evlendi. İkisi de kısa sürede birer çocuk sahibi oldu. Dışarıdan bakıldığında "onlar erdi muradına" denilebilecek bir hayatları vardı. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi olmadı. Dünyanın en zengin işadamının iki gözbebeği olan iki genç ve güzel kadın, babaları gibi özel hayatlarında yaşadıkları problemlerle gündemde oldu. 

Bernie Ecclebtone'un küçük kızı Petra da dolar milyarderi James Stunt ile evlendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız