Gerçek kahraman Harrison Ford

Yıldız Savaşları ve Indiana Jones gibi aksiyon filmlerinin kahramanı Harrison Ford, gerçek hayatta da kahramanlığını sürdürdü. 75 yaşındaki oyuncu şarampole devrilen otomobildeki kadının imdadına yetişti.

Haberler 21.11.2017 - 15:16

Son olarak Blade Runner 2049 ile izleyiciyle buluşan Altın Kürü ödüllü oyuncu Harrison Ford, pazar sabahı otomobiliyle California’daki State Route 126 karayolunda giderken önündeki otomobil şarampole yuvarlandı.

Kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle meydana gelen kaza sonrası 75 yaşındaki oyuncu otomobilini durdurdu ve yardıma koştu.

 Ford, sağlık ekipleri gelene kadar kazazedenin başından ayrılmadı.

Aracın yanma ihtimalini değerlendiren Ford, yaralı kadını güvenli bir yere taşıdı ve ilk müdahalede bulundu. Şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücüsağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

BLADE RUNNER 2049 FRAGMAN İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız