Gülse Birsel ‘Jet Sosyete’ ile Star'da

Gülse Birsel’in yeni projesi ‘Jet Sosyete’ Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Haberler 25.12.2017 - 17:19 Son Güncelleme : 25.12.2017 - 17:27

Şu sıralar Aile Arasında ile beyazperdede boy gösteren Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star TV'den ekranlara gelecek. 

BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek 'Jet Sosyete' yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estirecek.

KADROSUNDA KİMLER VAR? 

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor.

Heyecanla beklenen Jet Sosyete’nin ocak ayında sete çıkması planlanıyor.

AİLE ARASINDA OYUNCULARINDAN GİŞE KUTLAMASI - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız