Hazal Kaya'dan takipçisine sert yanıt: Haddiniz değil!

Oyuncu Hazal Kaya, Nuh Tepesi filmindeki rolüyle Tribeca Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen eşi Ali Atay'ı sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla tebrik etti. Bir takipçisi tarafından eleştirilen Kaya, o eleştiriye “Haddiniz değil!” şeklinde yanıt verdi.

Haberler 04.05.2019 - 17:31

Nuh Tepesi filmindeki rolüyle, ABD'nin New York kentinde devam eden Tribeca Film Festivali'nden En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Ali Atay’ı sosyal medyadan kutlayanlardan biri de eşi Hazal Kaya oldu.
Hazal Kaya, bir takipçisinden gelen, "Canım şu kocanın kariyerine gösterdiğin ilgiyi biraz da kendi kariyerine göstersen nasıl olur? Haddim değil ama ben yine de söylemiş olayım" mesajına sert yanıt verdi.
Kaya, sosyal medyadaki takipçisine, "Uluslararası çok önemli bir ödül aldı ve bu ödülü alan ilk Türk. Eşim olmasa da paylaşırdım çünkü kim olduğundan bağımsız gurur duyuyorum başarısıyla. Siz de sevdiklerinizi destekleyin hiçbir şey kaybetmezsiniz. Haddiniz değil ayrıca, evet!" sözleriyle karşılık verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız