Hostesler zayıflama derdinde

Türk Hava Yolları, boy-kilo ölçüleri arasında şirketin belirlediği sınırı aşan hostesleri 20 Mayıs'a kadar denetimden geçirecek. Standardın üzerindekiler diyet iznine çıkarılacak.

Haberler 28.04.2011 - 10:31

Geçen yıl nisan-mayıs döneminde kilolu 30 kabin memuruna, "Şirket Yönetmeliği'nin 5 maddesi f bendinde yer alan esaslarına uygun olmadığınız belirlenmiştir" yazısı gönderen THY yönetimi, izin dönüşü belirlenen standardı yakalayan çalışanların işlerine dönmesine onay vermişti.

Şirket yönetimi, bu yıl da yazı gönderdiği kabin memurlarının 20 Mayıs'a kadar "boy-kilo ölçümüne" tabi tutulacağını bildirdi. Yazıyı alan kabin memurları da, diyet iznine çıkmamak için sıkı bir diyet programı uygulamaya başladı.

Aşırı kiloları nedeniyle geçen yıl görevden uzaklaştırılan Havayolları Kabin Memurları Derneği TASSA Başkanı İzzet Levi, diyet programı nedeniyle uçuşlarda sıkıntı yaşayan çalışan bulunmadığını dile getirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız