Ivanka Trump’a seçim sonuçlarında ikiyüzlülük suçlaması

Babası Donald Trump'ın Joe Biden'a karşı seçimi kazandığı iddiasının arkasında duran Ivanka Trump, yaptığı seçim paylaşımı nedeniyle ikiyüzlülükle suçlandı.

Haberler ntv.com.tr 12.11.2020 - 11:10

Ivanka Trump, Twitter’da yaptığı son paylaşımı nedeniyle ikiyüzlülükle suçlandı.

39 yaşındaki Ivanka Trump, 2020 ABD seçiminde babasının Alaska eyaletindeki zaferini kutladı. Bunu yaparken Associated Press haber ajansının sosyal medyadaki siyaset sayfasından atılan tweet’i paylaştı. Tweet’te Alaska yarışını Trump’ın omuzlandığından söz ediliyordu.

Ivanka Trump haberi paylaşırken babasını ve Senatör Dan Sullivan’ı kutlarken Alaska seçmenlerine de teşekkür etti.

Ancak Ivanka Trump’ın bu paylaşım nedeniyle eleştirilmesinin sebebi, seçimi Joe Biden’ın kazandığı haberini veren Associated Press’in bu haberine itibar etmezken, Alaska’da kazanma haberine itibar etmesi oldu. Ivanka Trump'ın tavrı iki yüzlülük olarak nitelendirildi.

Donald Trump seçimi kaybettiğini kabul etmedi ve oy sayımında hile iddiasıyla hukuk savaşı başlattı. Ailesi de onun seçimi kazandığı iddiasının arkasında duruyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız