"İyi ki varsın polisim" (Türk Polis Teşkilatı'nın 172. yılı)

Emniyet Teşkilatı'nın 172'nci kuruluş yıl dönümüne ünlüler de kayıtsız kalmadı. Birçok ünlü isim sosyal medyadan #İyikivarsınpolisim hashtag'i altında paylaşımda bulundu. İşte o paylaşımlar...

Haberler 11.04.2017 - 14:54 Son Güncelleme : 11.04.2017 - 14:59

DENİZ AKKAYA: "Hep herzaman derdim olduğunda, güvenim sonsuz olan Türk polisinin gücünü hissederek yaşıyorum. 172.yilinizda saygı ve sevgi ile gününüzü kutlarım."

MUSTAFA CECELİ: "Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. yıldönümünde, mesleğini şerefiyle hakkıyla yapan ve "önce vatan" diyen emniyet mensuplarına teşekkürü borç biliriz.."

SİBEL CAN: "Kahraman Polis Teşkilatımızın 172.yılı Kutlu olsun."

DEMET AKALIN: "İyi ki varsın polisim"

Sibel Can

ŞAHAN GÖKBAKAR: "Türk Polisi bir tanedir... Allah hepinizi korusun. Polis haftamiz kutlu olsun. Teskilatin 172. Yili kutlu olsun...Atatürk'ün yolunda nice seneleriniz olsun! Tum sehitlerimizi de rahmetle aniyoruz.." 

FERMAN TOPRAK: "Polis Teşkilâtımızın 172. Yılını Kutluyorum. Allah zeval vermesin Allah korusun."

BÜLENT SERTTAŞ: "Emniyet Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümünü Kutlar,Şehitlerimize Rahmet Dilerken, Polisimize Kazasız Belasız Üstün Başarılar Dilerim"

GÜLBEN ERGEN: "Kutlu olsun Türk Polis Teşkilatı Dün Hakkari'de görev yapan polislerimize kolaylık diledim."

SEFA DOĞANAY: "Her Türlü Zorlukta Bizlerin, Vatandaşın Huzuru için, Mutluluğu için gece gündüz Demeden çalışan Şerefli Türk Polisi. Rabbim Her Durumda Yardımcınız Olsun"

Sefa Doğanay
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız