Kerem ile Serenay'ın aşklarını Yılmaz Erdoğan yazacak

Uzun süredir birlikte olan Kerem Bürsin ve kendisi gibi oyuncu olan Serenay Sarıkaya'nın başrolde oynadığı "Günaydın Sevgilim" adlı filmin senaristi değişti.

Haberler 23.05.2016 - 14:10

Birlikte oynadıkları reklam filminin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, sinema tekliflerinden birini kabul etti.

Buna rağmen Günaydın Sevgilim filmlerinin çekimleri dört aydır erteleniyordu. Bu konuda yeni bir gelişme yaşadı ve popüler çiftin oynayacağın aşk filminin senaryosunun Yılmaz Erdoğan tarafından yeniden yazılmasına karar verildi.

Ünlü yönetmen ve yazar, yapımcılığını kendi şirketi BKM'nin üstlendiği filmin senaryo çalışmalarına geçtiğimiz hafta başladı. Bürsin ve Sarıkaya filmde de iki aşığı canlandıracak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız