'Keşke çocuklarım beni tercih etseydi'

Nicole Kidman eski eşi Tom Cruise'la beraber evlat edindikleri çocuklarının babasıyla yaşamayı tercih etmesinin onu üzdüğünü itiraf etti.

Haberler 22.12.2010 - 12:24

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliyken evlat edindikleri Isabella ve Connor'ın babalarıyla beraber yaşama kararına çok üzüldüğünü söyleyerek "Keşke benim yanımda kalsalardı." dedi.

Aktris, 18 yaşındaki Isabella ve 15 yaşındaki Connor'ı bebekliklerinden itibaren büyütmüştü ancak onlar babaları Tom Cruise, onun üçüncü eşi Katie Holmes ve 4 yaşındaki kızları Suri ile birlikte yaşamayı tercih etmişti.

Hoşnut olmasa da hiçbir zaman bu karara karşı çıkmadığını çünkü bunun onların tercihi olduğunu belirten 43 yaşındaki Kidman, 2001'deki boşanmadan bu yana çocuklarından ayrı yaşıyor.

Isabella ve Connor (1996)
Cruise'un şu anki eşi Holmes bir röportajında çocukların birlikte yaşadıkları iki senenin ardından anne demeye başladığını açıklamıştı.
Isabella ve Connor (2010)
Şimdiki eşi Keith Urban'dan bir kızı olan Nicole Kidman, Isabella ve Connor vakitlerinin çoğunu babalarıyla harcasa da evde iki buçuk yaşında küçük bir çocuk olmasının acısını hafiflettiğini ifade ediyor.
Kidman ve Urban'ın 2,5 yaşındaki kızları Sunday Rose.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız