Kim Kardashian'ın tükenen maskeleri virüsten korumuyor iddiası

Kim Kardashian'ın dünyada 4 milyon 500 binden fazla kişiyi etkileyen corona virüs salgını fırsata çevirip ürüttiği kumaş maskelerin gerekli standartları taşımadığı iddia edildi.

Haberler 20.05.2020 - 12:24

Corona virüs salgınıyla birlikte artan maske talebi reality şov yıldızı Kim Kardashian için yeni bir kazanç kapısı oldu. Kardashian'ın korse markası Skims'in 5 farklı renkte ürettiği kumaş maskeler, satışa çıktıktan bir saat sonra tükendi.

TANESİ 8 DOLARA SATILIYOR 

Tanesi 8 dolara (55TL) satılan, naylon ve tayt kumaşı karışımından üretilen maskelerin, virüsten korumak için gerekli standartlara sahip olmamasına rağmen büyük ilgi görmesi tepki çekti. Stuff'ın haberine göre firma, 'maskelerinin virüs bulaşma riskini ortadan kaldırmadığını' duyurdu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız