Küsleri Sezen Aksu bile barıştıramadı

Sezen Aksu, Kral TV Müzik Ödülleri töreninde küsen Tarkan'la Hülya Avşar'ı barıştırmak için barış yemeği düzenledi ancak başarılı olamadı.

Haberler 26.11.2011 - 10:32

Sezen Aksu, önceki akşam küslüğü sona erdirmek için harekete geçti ve Arnavutköy'de barış yemeği düzenledi. Yemeğe Avşar katıldı ancak Tarkan gitmeyince barışma gerçekleşmedi.

Mayıs ayında yapılan Kral TV Müzik Ödülleri gecesinde Tarkan, Hülya Avşar'ın verdiği ödülünü almak için sahneye çıkmayınca ünlü sanatçıyı kızdırdı. Avşar'ın "Tarkan kim pardon? Nasıl böyle bir havaya soktular? Aaa kim be bu! Dangalak! Çok sinirliyim, eşek herif'" sözlerinin ardından iki sanatçı küsmüştü.

'TARKAN' SORULARINA CEVAP VERMEDİ
Sezen Aksu, iki dostunu barıştırmak için Arnavutköy'de bir İtalyan restoranında barış yemeği ayarladı. Hülya Avşar yemeğe katılırken Tarkan adına rezarvasyon yapılmasına rağmen yemeğe gelmedi.

Barış çabası suya düşen Aksu, Avşar'la baş başa yemek yiyip sohbet etti. Hülya Avşar çıkışta, "Sezen'le birlikte uzun uzun sohbet ettik. Düet yapabiliriz" derken Tarkan'la ilgili sorulara cevap vermedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız