Lady Gaga oy verme anını paylaştı

Lady Gaga, ABD'deki erken oy kullanma sürecine katılıp oyunu posta ile gönderdi. O anların videosunu paylaşan Lady Gaga sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haberler ntv.com.tr 28.10.2020 - 10:48

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, 2020 ABD başkanlık seçimi için oyunu kullandı. Oy zarfını postalama anını videoya alan 34 yaşındaki Amerikalı şarkıcının görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem haline geldi.

Fonda, Lady Gaga’nın Chromatica albümünden Babylon şarkısının duyulduğu mini klipte, ünlü şarkıcı pembe metalik botlarıyla arabasından inip oy zarfını posta kutusuna atarken görülüyor.

Lady Gaga, sosyal medyadan sık sık seçmen kaydı yapılması ve oy verilmesi çağrısı yapmıştı.
ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri yaklaşırken, birçok eyalette erken oy kullanma süreci başladı. Salgın nedeniyle birçok eyalette posta yoluyla veya sandık başında erken oylamaya izin veriliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız