Ledger’in ölümüne dair suskunluğunu bozdu

Heath Ledger’in kız arkadaşı ve kızının annesi Michelle Williams yıldızın ölümüne dair ilk kez konuştu ve “Ledger’in ölümüne hâlâ anlam veremiyorum.” dedi.

Haberler 24.12.2010 - 17:31

5 yaşındaki kızı Matilda Ledger çocuğunun babasının ölümünün ardından ilk kez konuşan Michelle Williams, yaşadığı zor günleri ilk defa anlattı ve "Durumu anlayabiliyorum ama olayın kendisine hâlâ anlam veremiyorum." dedi.

30 yaşındaki aktris Ledger'ın 2008'deki vefatından sonra, Joan Didion'ın eşi Gregory Dunne'un ölümünün ardından yazdığı 'O Yılın Büyüsü' adlı kitabında teselli bulduğunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Tuhaf bir şekilde o yılı özlüyorum diyen Williams, "O zaman her an kapı açılacak ve o gelecek ya da bir çalının arkasından çıkacakmış gibi geliyordu. Şu an o ihtimallerin ortada olmadığını biliyorum." dedi.

'Brokeback Mountain', 'Dark Knight' ve '10 Things I Hate About You' gibi filmlerin ünlü aktörü Heath Ledger 28 yaşında aşırı doz ilaç yüzünden hayata veda etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız