Yemek hep hayatımızın merkezinde... Bizi büyüten, yaşatan, iyileştiren şey; yemek. Peki, bunun ne kadar farkındayız?
Bu haftanın konusu, “İyileştiren gıda”... Mehmet Gürs; Kars’ın Boğatepe Köyü’ndeki iyileştiren gıdalardan, geleneksel tatlardan ve Kafkas arılarını kurtarma projesinden behsedecek.
Grundig’in başlattığı Ruhun Doysun, Mehmet Gürs’ün sunumuyla 17 Şubat Pazar 11.15’te NTV’de!
Bu haftanın konusu, “İyileştiren gıda”... Mehmet Gürs; Kars’ın Boğatepe Köyü’ndeki iyileştiren gıdalardan, geleneksel tatlardan ve Kafkas arılarını kurtarma projesinden behsedecek.
Grundig’in başlattığı Ruhun Doysun, Mehmet Gürs’ün sunumuyla 17 Şubat Pazar 11.15’te NTV’de!