Michael Douglas kanseri yeniyor

Kanser tedavisi gören Michael Douglas ailesi ile birlikte Disney Dünyası’na gitti. Burada kameralara poz veren Oscar ödüllü oyuncu oldukça sağlıklı görünüyordu.

Haberler 25.11.2010 - 12:45

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Michael Douglas uzun süredir gırtlak kanseri ile mücadele ediyor. Oyuncunu tedavi sürecinde oldukça yıpranmış görüntüleri basında yayınlanmıştı.

Oyuncu eşi Catherine Zeta Jones ve iki çocuğu ile Disney Dünyası’na giden Michael Douglas’ın hızla sağlığına kavuştuğu görüldü. Ailesiyle basına poz veren Douglas hastalığı için;

“Gerçekten insanı yıkıyor, bunu tahmin etmek kolay değil ama savaşı kazanıyorum. Tümör geri çekiliyor.” dedi.

Evde çocuklarıyla olabildiğince normal bir hayat sürmeye çalıştığını söylen Douglas tedevisinin hastalığın tamamen iyileşinceye kadar süreceğini ve gırtlak kanserinde de yüzde 70-80 oranında bunun mümkün olduğunu belirtti.

Hastalığını çocuklarından saklamadığını anlatan oyuncu, geçtiğimiz günlerde çocuklarını tedavi sürecine tanık olmaları için hastaneye görtürdüğünü de söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız