North West’ten Kim Kardashian’a: Anne videolarında neden farklı konuşuyorsun?

Kim Kardashian'ın son yayınladığı videoda, kızı North, sosyal medya konuşmasını eleştirdi: Anne, neden farklı konuşuyorsun?

Haberler ntv.com.tr 09.09.2021 - 14:44

Kim Kardashian’ın dört çocuğundan en büyüğü olan 8 yaşındaki North West, annesinin videolarındaki halini eleştirdi. 40 yaşındaki Kardashian’ın sosyal medyada yayınladığı yeni videoda, küçük North, annesinin sesini eleştirirken görülüyor.

Instagram’ın hikaye bölümünde yer alan videoda North, annesine, “Anne, neden farklı konuşuyorsun?” diye soruyor. Kim Kardashian da kızına, “Neden farklı konuşayım ki? Ben ayı kişiyim. Farklı konuşmuyorum” diyor.
Kim Kardashian'ın 42 yaşındaki ablası Kourtney Kardashian'ın kızı Penelope Disick ile kendi kızı North sürekli birlikte zaman geçiriyor.
Kardashian, “Çocuklar, benim makyaj videosu çekerken farklı konuştuğumu düşünüyor musunuz?” diye sorunca 9 yaşındaki yeğeni Penelope, “Evet” yanıtını veriyor. Ardından North, annesi Kim Kardashian’ın mimiklerini taklit ederek ve kelimelerin son hecelerini uzatarak, “Arkadaşlar, bugün bu yeni maskem ve bronzlaştırıcılarım var” diyor.
Kardashian’ın boşanma aşamasında olduğu eski eşi Kanye West ile Nort dışında, Saint adında 5 yaşında bir oğlu, Chicago adında 3 yaşında bir kızı ve Psalm adında 2 yaşında bir oğlu bulunuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız