Özcan Deniz'den 'evlilik sözleşmesi' açıklaması

Oyuncu Özcan Deniz’in nikahtan önce Feyza Aktan ile evlilik sözleşmesi yapacağı öne sürülmüştü. Bu gelişmeler üzerine Deniz, bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Haberler 09.01.2018 - 12:54

Yakın zamanda Feyza Aktan ile dünyaevine girmeye hazırlanan İstanbullu Gelin'in başrolü Özcan Deniz'in imzalardan önce evlilik sözleşmesi yapacağı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Deniz sosyal medya hesabında bir açıklama yayınladı. 45 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı: "Haberin asılsız olduğunu, eşimle aramızdaki sevgi ve ilişki biçimine uymayan, 'kesin bir dille yazılmış imzasız, uydurma bir haber!' olduğunu bilmenizi isterim. Nikahımızın gecikmesi tamamen iş yoğunluğu, hamilelik süreci ev benim yakın zamanda geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayıdır. En kısa zamanda gerçekleşecek olan evliliğimizin tarihi bizim aile içi kararımızdır."

Deniz’in, evlilik yolunda olduğu 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan 5.5 aylık hamile.
İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız