Papandreu Cihangir'de dışarıya oturamadı

Yunanistan'ın eski başbakanı Yorgo Papandreu, Cihangir'de gittiği bir kafede güzel havanın tadını çıkarmak istedi ama yasağa takıldı.

Haberler 28.03.2012 - 07:48

Ülkesi Yunanistan'ın yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle başbakanlıktan istifa eden Yorgo Papandreu, önceki gün de Cihangir'de güzel havanın tadını çıkaramadı.

Haberin kaynağı Hürriyet Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu.

Semercioğlu, 'Önceki gün Cihangir'de en fazla zaman geçirdiğim, bazen yazılarımı yazdığım Susam Cafe'de otoruyorum, kapı açıldı, içeriye Yorgo Papanderu girdi' şeklinde başladığı yazısında şu bilgilere yer verdi:

Kafeye eşi ile birlikte giden Papandreu, adresi Guardian'daki Susam Cafe'yi anlatan bir yazıdan öğrenmiş.

Kafenin her yerini inceleyen ve fotoğraflar çeken Papandreu çifti, dışarıda oturmak istedi ancak olmadı.

'Hava çok güzel neden dışarıda oturamıyoruz' sorusuna karşılık, uygulamada olan masa yasağı kendilerine anlatıldı ve çift kafenin içine girdi...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız