Priyanka Chopra: Çocuk, yapılacaklar listemde

2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisi ve Hint sinema oyuncusu Priyanka Chopra, yapılacaklar listesinde çocuk sahibi olmak ve ev satın almak olduğunu belirtti.

Haberler ntv.com.tr 06.09.2019 - 14:49

Priyanka Chopra, Vogue dergisinin Hindistan edisyonu için objektif karşısına geçti.

Dergiye kapak pozu veren 37 yaşındaki oyuncu, röportajında gelecek planlarını anlattı. 26 yaşındaki şarkıcı Nick Jonas ile hem Hristiyan hem de Hindu geleneklerine uygun olarak gösterişli üç farklı düğünle evlenen Chopra, “Bir ev satın almak ve bebek sahibi olmak yapılacaklar listemde yer alıyor” dedi.
“Mumbai ve New York gibi iki dikey şehirde evlerim var. Los Angeles daha yatay bir şehir. Benim için ev, sevdiğim insanların etrafımda olduğu, mutlu hissettiğim yerdir” ifadesini kullandı.
20’li yaşlarının çok daha ‘endişeli’ geçtiğini söyleyen Chopra, 30’lu yaşlarında ‘daha fazla ana odaklanmak istediğini’ belirtti.

Priyanka Chopra, ülkesinin Pakistan’la yaşadığı anlaşmazlığın tırmandığı sırada Hindistan silahlı kuvvetlerine destek veren sosyal medya paylaşımı nedeniyle "nükleer savaş destekçisi olmak" ve ikiyüzlü davranmakla itham edilmişti.

26 Şubat’ta attığı tweet’te "Zafer Hindistan’ın" anlamına gelen “Jai Hind” ifadesini kullanmış ve iletisine Hindistan Silahlı Kuvvetleri (#IndianArmedForces) etiketini eklemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız