Radyo Eksen 20'nci yaşını kutluyor (Babylon'da parti var)

Kurulduğu günden bu yana alternatif müzik piyasasına tüm gücüyle destek veren Radyo Eksen, 20'nci yaşını kutluyor...

Haberler 16.01.2020 - 19:08 Son Güncelleme : 17.01.2020 - 15:02

Radyo Eksen'in yeni yayın dönemi 17 Ocak Cuma günü başlıyor...

Desteklediği sayısız konser/festival ile sektörün "Eksen Şarkıları" tabirini literatüre ekleyen, keşifleriyle de her zaman dinleyicilerinin yanında olan Radyo Eksen'in 20'nci yılı kutlamaları 17 Ocak Cuma akşamı Babylon'da gerçekleşecek partiyle başlıyor.

7'den 70'e tabirinin rahatlıkla kullanalabildiği nadir radyolardan olan Eksen; günümüz müziğinin tekdüzeliğinden uzak kalmaya çalışan, alternatifini arayan 3'üncü neslin de sesi oluyor.
 


YENİ YAYIN DÖNEMİ PARTİSİ CUMA GECESİ BABYLON'DA

17 Ocak Cuma, Babylon (Kapı açılışı 22.00) Yapı Kredi Bomontiada

Gülşah Güray, Gülşah Turgut, Güven Yıldız, Kanat Atkaya, Gaye Su Akyol & Ali Güçlü Şimşek, Nikki Wild, Çağlan Tekil, Barış Akpolat, Hakan Tamar, Artemis Günebakanlı ve Sarp Dakni'den oluşan kadrosuyla Radyo Eksen'in Yeni Yayın Dönemi Partisi, Babylon'da...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız