Sevdiğine varamayınca barakaya taşındı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde 63 yaşındaki Turan, 40 yıl önce aşık olduğu kızla evlenemeyince köyün dışına çıkıp kendi yaptığı barakada yaşamaya başladı.

Haberler Anadolu Ajansı 24.11.2009 - 11:14

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde 63 yaşındaki Mehmet Turan, gençliğinde aşık olduğu kızla evlenemeyince köyün dışına çıkarak, kendi yaptığı barakada yaşamaya başladı.

İlçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki çeşmenin yanına yaptığı barakada yaşan Turan, barınağının duvarlarını sevgi sözleriyle süsledi. Turan, 40 yıl önce köydeki bir kıza aşık olduğunu belirterek, kızın ailesinin evlenmelerine izin vermediğini söyledi.

Kızın başka biriyle evlendirilmesi üzerine köyü terk ederek, ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki çeşmenin başına yaptığı barakada yaşamaya başladığını anlatan Turan, ''O günden sonra hayata küstüm ve bir daha aşık olmamak ve evlenmemek için yemin etim'' dedi.

''İstediğim kızla evlenseydim şu an bu durumda olmazdım'' diyen Turan, tüm imkansızlıklara ve çekilen acıya rağmen sevmenin güzel olduğunu kaydetti. Turan, geçimini ise yaşadığı barakanın yanında bulunan çeşme başına gelen araçları yıkayarak sağlıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız