Sıla'dan müzisyenler için destek çağrısı: 'Tu kaka' çocuklar olarak görülmek istemiyoruz

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, müzisyenlerin pandemi döneminde yaşadığı zorluklar üzerine başlatılan Müziğe Ses Ver kampanyasına destek amacıyla Instagram hesabından bir video paylaşarak, "Buraların 'tu kaka' çocukları olarak görülmek istemiyoruz" mesajını verdi.

Haberler 17.09.2020 - 17:27

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, müzisyenlerin pandemi döneminde devlet tarafından maddi destek görmemesi üzerine başlatılan Müziğe Ses Ver kampanyasına destek amacıyla Instagram hesabından bir video paylaşarak, "Buraların 'tu kaka' çocukları olarak görülmek de istemiyoruz. Kalabalığız. Takım arkadaşlarımız için de müzisyen arkadaşlarımız için de endişeliyiz" dedi. 

Siyah ekran üzerine  kampanya etiketinin kullanıldığı bir video ile ekip arkadaşlarıyla söylediği bir şakıyı  paylaşan Gençoğlu, paylaşımı ile birlikte şöyle dedi: 

"2015 Harbiye konserlerinin birinde 'Müzik susturulamaz' başlığı altında Efe'yle yazdığımız bu şarkıyı tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte sahnede söylemiştik. Kadim dostumuz müziğin elini hiçbir zaman bırakmayacağımızın sözünü bir de orada vererek ve elbet müzik işçileri olarak. Temasın kontrol altında tutulamadığı önlemleri noksan bir atmosferde işimizi icra edemeyeceğimizin, hiç kimse adına öyle bir sorumluluk alamayacağımızın da çokça farkındayız. Ancak buraların "tu kaka" çocukları olarak görülmek de istemiyoruz. Kalabalığız. Takım arkadaşlarımız için de müzisyen arkadaşlarımız için de endişeliyiz. Aklınızın bir köşesinde dursun."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız