Söz verdiği gibi stüdyoya çıplak geldi

Avustralyalı bir rugby oyuncusu, "şampiyon olursak stüdyoya çırılçıplak geleceğim" sözünü canlı yayınlanan programda tuttu.

Haberler 26.06.2014 - 05:54

Beau Ryan adlı oyuncu, ulusal Rugby liginde şampiyon olmaları halinde basının önünde gerçekleşmesi zor bir vaatte bulundu.

Takımının şampiyonluğu elde edince bu sözünü yerine getirmek zorunda kalan Ryan, 'The Footy Show' adlı programa seyircilerin şaşkın bakışları içinde çıplak giriş yaptı.

Programda, "Bir sporcu verdiği sözü tutmak zorundadır, ben de zamanında bu tür söz verdim ve stüdyoya çıplak çıkıyorum" diyen Bean Ryan, seyircilerin büyük alkışını aldı.

Platoya girişte önünü bir maske ile kapatmak zorunda kalan Beau Ryan aralarında bir bayan katılımcının bulunduğu program sunucularına ise maskeyi çıkartarak büyük sürpriz yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız