Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız 'Ekşi Elmalar' filminde buluştu

Oyuncu Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Ekşi Elmalar'da tekrar bir araya geldi.

Haberler 18.08.2016 - 17:27

Yılmaz Erdoğan'ın 3,5 yıl aradan sonra senaryosunu yazıp yönettiği 'Ekşi Elmalar' filminin çekimleri başladı. Oyuncu kadrosunda yer alan başrolü paylaştıkları 'Şeref Meselesi' dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan ve geçen yıl ayrılan Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız'ın, yeniden film setinde buluşması dikkati çekti.
Belediye Başkanı 'Aziz Özay'ı Yılmaz Erdoğan'ın canlandıracağı filmde, eşi 'Ayda'yı Devrim Yakut oynuyor. İkilinin kızları rolünde ise Farah Zeynep Abdullah (Muazzez), Songül Öden (Türkan) ve Şükran Ovalı (Safiye) var. Kadrodaki diğer oyuncular ise Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk ve Cezmi Baskın. 28 Ekim'de vizyona girmesi bekleniyor.
Şükran Ovalı geçtiğimiz aylarda milli futbolcu Caner Erkin ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ise 27 yaşındaki Erkin, Ovalı'ya evlilik teklifinde bulundu. Teklife 'evet' yanıtı veren Ovalı'nın Erkin ile yakın zamanda evlenmesi bekleniyor.
Caner Erkin ile Şükran Ovalı
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız