Tepkiler sahneyi iptal ettirdi

James Bond serisinin 2015’in sonunda girecek yeni filmin çekimlerine İtalya’dan veto geldi.

Haberler 26.01.2015 - 08:51

‘Spectre’ isimli yeni James Bond filmi kapsamında İtlaya’da 15'inci yüzyıldan kalma bir köprüde çekim yapılmak istenmesi ülkede tepki çekti.

Senaryo gereği İngiliz oyuncu Daniel Craig ülkenin başkneti Roma’daki Sisto isimli köprüye helikopter ile inecek ve köprüden sarkacaktı. Bu planın ülkede tepki görmesinin ardından film ekibi geri adım atmak zorunda kaldı.
Serinin son filmi Skyfall için 2012’de Türkiye’ye gelen ekip, İstanbul’daki tarihi Kapalıçarşı’nın çatısında çekim yapmış, tarihi yapının zarar gördüğü iddiasıyla tepkilere sebep olmuştu.

Papa 3’üncü  Sixtus tarafından yaptırılan köprüdeki sahneyi iptal etmek zorunda kalan ekip, söz konusu sahne için yeni bir mekan bakmaya başladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız