Ucuza alışveriş meraklısına ABD yolu gözüktü

New York kentinde her yıl Kasım'ın son haftasına denk gelen "Black Friday" adlı indirim gününde alışveriş yapmak isteyenler için turlar düzenleniyor.

Haberler Anadolu Ajansı 26.10.2009 - 11:47

Amerika'nın New York kentinde her yıl Kasım ayının son haftası başlayan ve "Black Friday" olarak adlandırılan indirim gününde alışveriş yapmak isteyenler için Türkiye'den de turlar düzenleniyor. Elektronikten tekstile birçok ürünü yarı fiyatına almak isteyenler tura katılarak hem alışveriş yapıyor, hem de şehri gezme fırsatı buluyor.

New York'ta sonbahar mevsimiyle başlayan indirimler, alışveriş tutkunu turistleri buraya çekiyor. "Alışveriş cenneti" olarak tanımlanan kentte, "Black Friday" gününde dünyanın önde gelen moda mağazalarının pahalı ürünlerinden, elektronik aletlere, kullanılmış giyim eşyalarından, antika mobilya, kitap ve akla gelebilecek her türlü ürün indirimli satılıyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren yüzde 90'lara varan indirimden yararlanmak isteyen kent halkı ve turistler, mağazaların önünde uzun kuyruk oluşturuyor.

New York'taki bu indirimli alışveriş günleri için Türkiye'den de tur düzenleniyor. Tura katılanlar alışveriş yapmanın yanı sıra şehri geziyor, çeşitli organizasyonları izleyebiliyor.

ETS Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Nilüfer Müstecaplıoğlu, şirketlerinin düzenlediği alışveriş tur programında, "Black Friday" günü haricinde New York'un en popüler outlet mağazalarının gezildiğini söyledi.

Müstecaplıoğlu, Türkiye'den ABD'ye alışveriş için gitmeyi cazip bulan bir kitlenin varlığının ve son yıllarda TL'nin dolar karşında cazip değerde seyir izlemesinin turun düzenlemesi kararında etkili olduğunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız