Uraz Kaygılaroğlu, kızı Ada ile mutfağa girdi

Son olarak Cem Yılmaz'ın yeni projesi 'Erşan Kuneri' adlı projede yer alan Uraz Kaygılaroğlu, çekimlerin sona ermesi ile birlikte vaktini kızı Ada'ya ayırdı. Kaygılaroğlu, kızı ile yemek yaptığı anları, sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberler 21.09.2021 - 15:20 Son Güncelleme : 21.09.2021 - 15:58

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı adlı projede yer alan Uraz Kaygılaroğlu, diziden ayrılmasının ardından Cem Yılmaz'ın yeni projesi 'Erşan Kuneri' için kamera karşısına geçmişti.

Kaygılaroğlu, yoğun geçen çekim sürecinin bitmesinin ardından, vaktini kızı Ada'ya ayırdı. 

34 yaşındaki oyuncu, Melis İşiten ile olan evliliğinden dünyaya gelen 5 yaşındaki kızı Ada için mutfağa girdi.

Kaygılaroğlu, kızı Ada ile mutfaktaki anlarını "Yapıyoruz bu sporu" notu ile sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

YENİ İMAJI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Rol aldığı projenin çekimlerinin bitmesinin ardından saçlarını sarıya boyatan oyuncu, yeni imajı ile dikkat çekmiş ve bazı sosyal medya kullancıları tarafından Tarık Mengüç'e benzetilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız