Uraz Kaygılaroğlu: Neslihan Atagül daha iyi

Yeni projesi için Cem Yılmaz ile buluşan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, geçirgen bağırsak sendromu teşhisi sonrası başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı'ndan ayrılan eski rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Haberler 29.01.2021 - 08:59

Sefirin Kızı dizisine veda eden Uraz Kaygılaroğlu, usta komedyen Cem Yılmaz'ın bir dijital platformda yayınlanacak Erşan Kuneri adlı projesinde yer alacak. Ünlü oyuncu, önceki gün Cem Yılmaz’ın Levent’teki ofisinde komedyenle bir araya geldi. Yaklaşık üç saat süren toplantı sonrası ikili, ofisten birlikte ayrıldı.
Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları yüzünden ayrılan eski partneri Neslihan Atagül’ün evinde dinlendiğini söyleyen Kaygılaroğlu, "Görüştüm, daha iyi. Evinde dinleniyor" dedi.
Uraz Kaygılaroğlu'nun elindeki tablo dikkat çekti

Meslektaşı Melis İşitin'le evliliğini 2019 yılında sonlandıran Kaygılaroğlu’nun, menajer Gamze Okutucu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Muhabirlerin konu hakkındaki soruları karşısında 33 yaşındaki oyuncu, “Yok be abi gözünü seveyim” diyerek haberleri yalanladı.

Menajerimi Ara 23. yeni bölüm fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız