Uyuşturucu değil alkol öldürdü

23 Haziran'da hayata veda eden Amy Winehouse'un kanında araç sürerken kanda bulunması gerekenin 5 katından fazla alkol bulundu.

Haberler 26.10.2011 - 16:24

Amy Winehouse'un ölümünü araştıran mahkemenin son oturumunda şarkıcının kanında her 100 mililitrede 416 miligram alkol çıktığı açıklandı.

Duruşmada St Pancras Hastanesi'nden ani ölümleri inceleyen tıbbi sağlık memuru Suzanne Greenway, 27 yaşındaki sanatçının 22 Haziran gecesine kadar uzun süre hiç içki kullanmadığı ancak o gece oldukça fazla alkol aldığını söyledi.

Greenway, o gece 2 büyük şişe ve bir küçük şişe votka içen Winehouse'un ölümünün aşırı alkolden kaynaklanan beklenmedik ve ani bir ölüm olduğunu da anlattı.

Ölümünün ardından yapılan otopside de yıldızın hayati organlarının tamamen sağlıklı olduğu ve vücudunda uyuşturucuya rastlanmadığı belirtilmişti.

Duruşmaya şarkıcının babası Mitch Winehouse da katıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız