Yeni dizi Dolunay'ın ilk tanıtımı yayınlandı

Yaz ekranında 'Dolunay' ışığı parlayacak. Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrollerde yer aldığı yeni Star TV dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Haberler ntv.com.tr 03.06.2017 - 16:27

Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren 'Dolunay' dizisi çok yakında Star’da başlayacak.  

No Dokuz imzalı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Dolunay’ın merakla beklenen ilk tanıtımı dün gece yayınlandı.

Sürprizli bir aşkı konu alan ve yaz ekranında seyirciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükleyecek dizinin eğlenceli tanıtımı şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı.

Nazlı ile Ferit’in imkansız aşkı 

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkansız olan bir aşkın kapısını aralar.

Dolunay dizisinin künyesi

Yapım: No Dokuz

Yönetmen: Çağrı Bayrak

Senaristler: Kule Dibi Senaryo Ekibi - Ayşen Günsu Teker-Fikret Bekler

Oyuncular: Can Yaman (Ferit), Özge Gürel (Nazlı), Hakan Kurtaş (Deniz), Türkü Turan (Alya), Balamir Emren (Engin), Alara Bozbey (Nilüfer), İlayda Akdoğan (Asuman), Berk Yaygın (Tarık), Necip Memili (Hakan), Öznur Serçeler (Fatoş), Yeşim Gül (Leman), Özlem Türay (İkbal), Emre Kentmenoğlu (Bekir), Irmak Ünal (Zeynep), Mert Yavuzcan (Demir), Alihan Türkdemir (Bulut)

DOLUNAY DİZİSİNİN İLK TANITIMI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız