Yeni internet çılgınlığı 'Porting'

İngiltere’de üniversite öğrencileri tarafından başlatılan ve “Sokakta süt dökme” olarak adlandırılan yeni trend internette tıklanma rekoru kırarken rakip üniversitenin öğrencileri sokakta üzerlerine şarap dökerek  çektikleri videoyu yayınladı.

Haberler 09.12.2012 - 11:11

İngiltere’deki Newcastle Ünversitesi öğrencilerinin sokakta üzerlerine süt döküp görüntüleri yayınlamasının ardından ülkede “süt dökme” çılgınlığı başladı.

Rakip üniversitenin öğrencileri de yeni trende alternatif olarak sokakta başlarından aşağıya şarap dökenlerin görüntülerini yayınladı.

Durham Üniversitesi öğrencileri Porto şarabından esinlenerek “Porting” adını verdikleri çılgın aktivitenin videoları YouTube’da izlenme rekorları kırıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız