Azeri muhalefet Çin'i protesto etti

Azerbaycan Müsavat Partisi, Çin'i protesto etti.

Haberler Anadolu Ajansı 14.07.2009 - 14:15

Azerbaycan'da ana muhalefet partisi Müsavat Partisinin üyeleri, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesinde çıkan olayları protesto etmek amacıyla Çin'in Bakü Büyükelçiliği önünde izinsiz protesto gösterisi girişiminde bulundu.

Çin Büyükelçiliği binası çevresinde sivil polis güçleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı ve göstericilerin büyükelçiliğin önüne yürümelerine izin verilmedi. Göstericilerle polis güçleri arasında çıkan kavgadan sonra 5 kişi gözaltına alındı.

Göstericiler tarafından yayımlanan bildiride, Sincan Uygur Özerk Bölgesinde çıkan olayları kınandı, olayların bir an önce sona ermesi ve suçluların cezalandırılması talep edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız